OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN OKUMUŞ'UN KADİR GECESİ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN OKUMUŞ'UN KADİR GECESİ MESAJI

Okul Müdürümüz Muharrem OKUMUŞ, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sn. OKUMUŞ mesajında şunları söyledi:

08.05.2021 476

        "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olduğu Rabbimiz tarafından Kur'an-ı Kerim'de bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.    

        Kadir Gecesi, Cenab-ı Hak tarafından kâinatın ve var oluşun özeti olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Bu gece, aramızdaki sevgi, saygı ve bağışlama duygularının hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânıdır. Bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz için, zulüm altında bulunan yakın ve uzak ülkelerdeki tüm Müslüman Kardeşlerimiz için sevginin, barışın ve huzurun hâkim olması en büyük dileğimizdir.

        Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak'tan (c.c.) niyaz ediyorum."

 

 

Muharrem OKUMUŞ

Okul Müdürü     

 

 

08-05-2021