OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN OKUMUŞ'UN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM BAŞI MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN OKUMUŞ'UN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM BAŞI MESAJI

Kıymetli Öğretmenlerimiz, Saygıdeğer Velilerimiz, ülkemizin yarınları, geleceğimizin teminatı, sevgili çocuklarımız; yaz dönemi tatilinin ardından, yeni bir heyecan ve kararlılıkla Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2022 - 2023 eğitim öğretim yılına hazırız.

2023 Eğitim Vizyonu'nda "Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye" ifadesi ile de belirtildiği üzere, çocuklarımızın mutluluğunu daim kılmak amacıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin hem görevimiz hem de toplumsal sorumluluğumuz olduğunun farkındayız.

Bu düşüncelerle ülkemizin bulunduğu coğrafyada Eğitimde feda edilecek tek bir ferdin bile olamayacağı bilinciyle gönlüne dokunmadığımız tek bir öğrencimiz bile kalmaması için gece gündüz demeden çalışıymaya tüm öğretmenlerimiz ile birlikte devam edeceğiz.

Okulun dört duvardan çok daha fazlası olduğu prensibimizi okul olarak bu zamana kadarki süreçte gerçekleştirdiğimiz eğitim öğretimi geliştirmeyi hedefleyen faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni dönemde de öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte eğitim meşalesini daha da  yukarılara taşıyacağız.

2022-2022 Eğitim Öğretim Yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Muharrem OKUMUŞ

Okul Müdürü

11.09.2022 368

11-09-2022