ÖDÜLLÜ İSLAM İLMİHALİ OKUMA YARIŞMASI (Ortaokul)

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri Öncülüğünde "DİNİM İSLAM" İSİMLİ KİTAPTAN İLMİHAL OKUMA YARIŞMASI düzenlenecektir.

"DİNİM İSLAM" İSİMLİ KİTAPTAN İLMİHAL OKUMA YARIŞMASININ:

SINAV TARİHİ :03 MART 2022

SINAV SAATİ   : 09.30

SINAV YERİ     : YEDİ GÜZEL ADAM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

SINAV ŞARTNAMESİ:

1. Yarışma sınavına sadece Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümüne kayıtlı öğrenciler katılabilir.

2. Yarışma sınavı Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları 2019 Ankara baskılı,  Alpaslan Durmuş, Hatice Işılak Durmuş, Dudu Ekinci Demir, İlyas Aslan, Adem Kandemir, Neriman Karatekin, Veli Karataş hocaların derlediği "DİNİM İSLAM" isimli eserden yapılacaktır.

3. Yarışma sınavında çoktan seçmeli, 120 soru sorulacaktır.

4. Yarışma sınavında ilk 3'e giren öğrencilerin ödüllerini alabilmeleri için 120 sorudan 90 doğru ve üzeri yapmaları gerekmektedir.

5. Yarışma sınavında herhangi bir derecede 2 öğrenci olur ise yarışmada belirtilen ödül 2 öğrenciye de ayrı ayrı verilecektir.

YARIŞMANIN YAPILACAĞI "DİNİM İSLAM" İSİMLİ ESERİN PDF HALİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

YARIŞMA SINAVINA GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

16.01.2022 1545

16-01-2022