ÖDÜLLÜ İSLAM İLMİHALİ OKUMA YARIŞMASI (lise)

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri Öncülüğünde İSLAM İLMİHALİ OKUMA YARIŞMASI düzenlenecektir.

İSLAM İLMİHALİ OKUMA YARIŞMASININ:

SINAV TARİHİ :03 MART 2022

SINAV SAATİ   : 09.30

SINAV YERİ     : YEDİ GÜZEL ADAM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

SINAV ŞARTNAMESİ:

1. Yarışma sınavına sadece Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katılabilir.

2. Yarışma sınavı Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları 2019 Ankara baskılı Lütfi Şentürk ve Seyfettin Yazıcı hocaların derlediği "İslam İlmihali" isimli eserden yapılacaktır.

3. Yarışma sınavında çoktan seçmeli, 120 soru sorulacaktır.

4. Yarışma sınavında ilk 3'e giren öğrencilerin ödüllerini alabilmeleri için 120 sorudan 90 doğru ve üzeri yapmaları gerekmektedir.

5. Yarışma sınavında 4 5 6 7 8 9 ve 10 sıradaki öğrencilerin her birinin 400 TL olan ödüllerini alabilmeleri için 120 sorudan 80 doğru ve üzeri yapmaları gerekmektedir.

6. Yarışma sınavına katılan öğrencilerimizin Şanlıurfa gezisine katılabilmeleri için 120 sorudan 70 ve üzeri doğru yapan ilk 40 kişinin içerisine girmeleri gerekmektedir.

7. Yarışma sınavında herhangi bir derecede 2 öğrenci olur ise yarışmada belirtilen ödül 2 öğrenciye de ayrı ayrı verilecektir.

YARIŞMANIN YAPILACAĞI İSLAM İLMİHALİ KİTABININ PDF HALİNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

YARIŞMAYA KATILACAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

16.01.2022 930

16-01-2022