ERASMUS+ KA210 Projemiz Kabul Edildi (Türkiye'de Kabul Edilen 8 Projeden Biri)

Türkiye'de Ulusal Ajans tarafından koodine edilen ERASMUS+ KA210 projemiz Türkiye'de kabul edilen 8 projeden biri oldu.

"YOK OLUŞTAN, YENİDEN DOĞUŞ; ANKA KUŞLARI"  ERASMUS+ KA210 Projemizin kabul edilmesi Okul Müdürümüz Sn. Muharrem OKUMUŞ tarafından okulumuz ve öğrencilerimiz adına büyük bir kazanım, heyacan kaynağı olarak değerlendirdi ve proje ekibini kutladı. Okul Müdürümüz konuşmalarının devamında; Bu tür projelerde genelde Ülkemizden tek taraflı olarak Avrupa Birliği Üyesi ülkelere gözlem için gidiş şeklinde proje yapılır ve proje geçsin diye avrupa ülkeleri koordinatör yapılır.

Ancak bizim projede hem koordinatör biziz hem de proje paydaşı ülkelerden öğretmen ve öğrenciler Türkoğlu na gelecek. Bizden öğretmen ve öğrenciler de paydaş ülkelere gidecek dedi.

Okulumuz, Öğrencilerimiz, İlçemiz ve İlimiz adına büyük bir projenin kabülünde çok büyük emek sarfeden Okulumuz Proje Ekinden;

Proje Sorumlusu  - Okul Müdürü : Muharrem OKUMUŞ'a

Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı : Ahmet Hamdi ÇINAR'a